Kosmetiikka

Hakamäen apteekissa on myynnissä seuraavat kosmetiikkasarjat: Favora, Vichy, Louis Widmer, Aco ja La Roche Posay. Apteekkihenkilökuntamme auttaa sinua löytämään ihollesi sopivan tuotesarjan.

Favora on kotimainen, herkän ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kehitetty korkealaatuinen tuotesarja. Favora-tuotteet sisältävät puhtaita, korkealaatuisia, hellävaraisia aineosia.

Lue lisää Favorasta

Vichy on ranskalainen, mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä sisältävä monipuolinen kosmetiikkasarja. Sarjaan kuuluvat ihonhoito- ja puhdistustuotteet, deodorantit, vartalonhoitotuotteet sekä aurinkosuojatuotteet.

Lue lisää Vichystä

Louis Widmer on saksalainen perheyritys, jonka puhdistustuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Sarjassa on myös päivävoiteita, silmänympärysvoiteita ja yövoiteita.

Lue lisää Widmeristä

Aco on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. Aco-sarjasta löytyy laaja valikoima kasvo-, vartalo- ja aurinkotuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella.

Lue lisää Acosta


La Roche-Posayn tuotteet on kehitetty erilaisista iho-ongelmista, kuten yliherkkyydestä, atopiasta tai aknesta, kärsivien tarpeisiin. Tuotteita on sekä kasvoille että vartalolle.

Lue lisää La Roche-Posaysta